27 November 2014, Nationell frustration – bortom den blågula fasaden.

27 November 2014, Nationell frustration – bortom den blågula fasaden.

Det är med stolthet vi kan presentera ännu ett samarbete mellan Mångkulturellt centrum och Xenter Botkyrka/Tumba gymnasium.

I mitten av september fick tredjeårseleverna på  bild & form ta del av arbetet bakom den då nästan färdiga utställningen Nationell psykos!. Utifrån samma frågeställningar och med konstnärlig handledning från Mångkulturellt centrum, har de sedan arbetat med varsitt konstverk.

Elevernas utställning Nationell frustration är tematiskt sammanhållen och består av verk i olika tekniker. Genom bland annat skulptur, måleri och teckning ger eleverna utlopp för sina känslor kring den splittrade svenska självbilden.

Välkommen på vernissage torsdagen den 27 november kl. 18-20

Dela:
Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum