Var med på poesikurs med Unga Klara!

Var med på poesikurs med Unga Klara!

Unga Klara kommer till Mångkulturellt Centrum och ger två skrivarworkshops som knyter an till Vitsvit, höstens föreställning på Unga Klara. Det hela äger rum torsdagen den 29 oktober mellan 14.00 och 16.00!

Vem äger språket?
Poeterna ger dig möjlighet att själv hitta din egen röst i text, antingen det är rap, poetry slam, prosa, drama eller klassisk poesi. Alla har berättelser och erfarenheter men långt ifrån alla ser det som en självklarhet att skriva om dom. Vi visar och provar olika ingångar i hur språket kan användas oavsett förkunskaper. En intensiv workshop på 60 minuter. Åldersgräns 13 år och uppåt.

Vi presenterar stolt de fantastiska poeter som kommer att hålla i workshopen:

Nachla Libre: Poet, initiativtagare och konstnärlig ledare för Revolution Poetry.
Gustav Deinoff: Konstnärlig ledare på Unga Klara, regissör och skådespelare.
Mohammed Ryback: Rappare i gruppen Mohammed Ali, poet och samhällsdebattör.
Nina Rashid: Poet, medverkar i Revolution Poetry.
Burcu Sahin: Poet och skribent.

Föreställningen Vitsvit i regi av Farnaz Arbabi bygger på Athena Farrokhzads diktsamling med samma namn. Pjäsen spelas på Unga Klara. Texten handlar om identitet och föräldra- barn-relationer där de vuxnas önskemål krockar med barnens tankar om egna liv. En text där revolutionens, krigets, migrationens och rasismens röster hörs och där värderingar sträcker sig genom generationerna. En diktsamling där arven efter våra föräldrar och barnens egna val ställs emot varandra.

För mer info och för att anmäla dig kontakta Evelina Schön 08 -120 259 20
Det är gratis att vara med!

Dela:
Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum