MKC presenterar 2016 års K P Arnoldsonpristagare

MKC presenterar 2016 års K P Arnoldsonpristagare

Mångkulturellt centrums styrelse har beslutat att utse två pristagare, två individer som båda brinner för ungdomsidrott och som båda på ett självklart sätt gör idrotten till en välkomnande mötesplats för unga.

På sina olika arenor bidrar de till integrationen i det lokala sammanhanget och till att ge unga människor luft under vingarna och hopp inför framtiden. De båda pristagarna representerar olika generationer men har engagemanget gemensamt. De är:


Melissa Besara
, en ung kvinnlig ledare, som med fotbollen som medel vill stärka unga tjejers självförtroende så att de själva kan forma sin framtid. Genom sitt ledarskap är hon en stark förebild.


Leo Damgaard
, sedan åratal en eldsjäl för ungdomsidrotten i kommunen, som med sin bas i Storvretshallen startat och möjliggjort en mängd aktiviteter för och med unga. Fotboll, dans, pingis och självförsvar – allt han gör syftar till att kommunens unga ska hitta vägen till ett bra vuxenliv.

Foto: Leif Magnusson.
Leo Damgaard gratuleras av Adnan Issa från MKC:s styrelse.

Dela:
Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum