Verkstan

Rum med verktyg för mångas idéer!

I Verkstan arbetar vi med utställningarnas tema som fond med olika övningar och kreativa arbeten. Vi arbetar även utifrån olika teman under året. Till verkstan är skolklasser i Botkyrka varmt välkomna. Följ våra öppna aktiviteter nedan eller genom MKC:s kalendarium. Vi arbetar med flera pedagoger, ansvarig för verksamheten är konstnären och pedagogen: Saadia Hussain

 

Kontakta verkstan: 
E-post: Saadia HussainRut Åsa Winqvist eller Luz Miranda

Fotograf: Andrzej Markiewicz

Öppna verkstan

Öppna verkstan är ett kreativt rum och en mötesplats där du har möjlighet att utforska, prova, känna och skapa. Med hjälp av din kreativitet och fantasi skapar vi nya konstverk utifrån olika teman. Gratis. Ingen föranmälan behövs. Från 6 år.

Öppettider
Söndagar kl.11.00–13.00 och 14.00–16.00

Lovliga verkstan

Under skollov har verkstan utökade öppettider. Varje lov har sitt eget tema som vi utforskar med hjälp av olika material och verktyg.
Gratis från 6 år.

 

Mobila verkstan

Den mobila verkstan söker sig ut för att möta deltagaren där den befinner sig. Vi har till exempel besökt fritidsgårdar och flyktingförläggningar för ensamkommande flyktingbarn.
För mer information kontakta Saadia Hussain.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vårt nyhetsbrev utkommer några gånger per termin. Här får du nyheter om kommande utställningar, program, böcker och lovaktiviteter direkt till din e-postkorg. Använd länken nedan för att prenumerera. Prenumerera här!

Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum

Mångkulturellt centrum