Mångkulturella almanackan

2022 har Mångkulturella almanackan fokus på träd, skog och eld

 

Det finns så många högtider som kretsar runt träd. Inte bara julgranar. Träden – de kan vara björkruskor, olivkvistar, ekar eller cypresser – figurerar i många, många högtider.

 

mangkulturella-almanackan

50% rabatt från 20 Mars

Våren är eldarnas tid. Newroz-eldar, påskeldar, Valborgseldar. Men sedan kommer sommaren med midsommareld på vissa ställen. Hösten med Heliga korsets upphöjelse och dess eldar. Och julen. Det finns alltså all anledning att skaffa en Mångkulturell almanacka med temat skog och eld även om några månader av 2022 nu har passerat.

 

Från Vårdagjämningen 20 mars sänker vi priset med 50 %. Då kostar en almanacka 67 kr.

Beställ här!

Den är fortfarande brinnande aktuell.

Läs om hur almanackan startade här!

 

För att beställa:
Gå in på vår webbshop
Ring 08-120 259 00
Mejla butiken@mkcentrum.se

 

En almanacka kostar 135 kr, mängdrabatt vid köp av fler än tio: 120 kr styck. Vid mycket stora beställningar ger vi mer rabatt.

Mångkulturella almanackan, som utkommit sedan 90-talet, är en väggkalender för skolan, arbetsplatsen och hemmet. Här hittar du alla de stora religionernas högtider, folkliga firanden, internationella dagar och mycket mer.

Almanackan ges ut i samarbete med Studieförbundet Bilda och med  Ålands landskapsregering. Den kommer bland annat att användas i förskolor och skolor på Åland.

Läs mer och kolla in på Mångkulturella almanackans egen hemsida!

Följ Mångkulturella almanackan på Instagram och Facebook